Info verhuur

De blokhut is verdeeld over meerdere vertrekken.

De stafhoek; Dit lokaal wordt doorgaans gebruikt door de staf en is voorzien van een vaste gezellige tafel met banken, een grote stafkaart van de omgeving en een vaste telefoon.

De blokhut; De blokhut bestaat uit een grote ruimte bestemd voor ruim 45 slapers. De ruimte is voorzien van voldoende (klap)tafels en krukken.

Slaapzolder; De slaapzolder bevindt zich boven de stafhoek en is geschikt voor 20 slapers.

Speelzolder; De speelzolder is een kleine zolder boven het sanitaire gedeelte. De zolder is uitermate geschikt als rustige ruimte, opslagruimte of als themaruimte.

De keuken; De in 2009 geheel vernieuwde keuken bestaat uit een koelkast, vriezer, gasfornuis, 2 vaste industriebranders en opslagkast. De keuken heeft geen inventaris.

Pivolokaal; Het pivolokaal is een gezellige ruimte met een bar, extra koelkast en geluidsinstallatie. In deze ruimte wordt dikwijls door een hurende groep geslapen door de stafleden.

Sanitair gedeelte blokhut; Het in 2005 geheel vernieuwde sanitaire gedeelte bestaat uit een ruim aantal wasbakken (7 kranen warm/ koud), 1 douche, 3 toilletten en 1 urinoir.

Sanitair gedeelte extern; Naast de blokhut bevindt zich nog een extra sanitair gedeelte dat via de buitenzijde bereikbaar is. Het sanitaire gedeelte bestaat uit 2 toilletten en een groepsdouche-ruimte (met extra wasbak met 3 kranen). Deze ruimte wordt doorgaans gebruikt voor de tentkampeerders of tijdens het buitenspelen.

Buitenterrein; Het buitenterrein is meer dan voldoende groot met zowel bos- als grasgedeelte. Voor de blokhut ligt een kampvuurcirkel die tijdens de verhuur gebruikt mag worden. Op het terrein is plaats voor ruim 10 patrouilletenten.