Uniformen

Zoals bij een voetbal- of hockeyclub dragen wij bij de Scouting ook een tenue, oftewel uniform. Het uniform wordt gedragen nadat je bent geïnstalleerd. Hoe ziet het uniform van Scouting St.Nicasius Heeze eruit?

Per speltak wordt een Scoutfit blouse gedragen. Deze is in de Scoutshop in Eindhoven te koop of tijdens de avond dat de Scoutmobiel op de blokhut aanwezig is. We dragen op de blouse de Magaret-Rose das.

Als hoofddeksel wordt de Scouting St.Nicasius pet gedragen. Deze is altijd op voorraad en te koop (€9,50) bij het secretariaat of je stafteam.Mocht het ooit te warm zijn voor een blouse of mag het uniform niet te vies worden, dan is er het Scouting St.Nicasius shirt. Ook deze is altijd, in alle maten te koop (€6,50) bij het secretariaat of je stafteam.

Optineel zijn de groeps-windvesten (€45,00 en alleen volwassen-maten) en de groeps-truien(€16,00). Deze zijn alleen tijdens de aanwezigheid van de Scoutmobiel (begin oktober) te bestellen. Mocht je nog vragen hebben over het uniform kun je altijd je vraag aan een staflid stellen.

Uniform rowans: rowanstaf regelt de uniformen zelf; voor vragen neem contact op met de rowanstaf.

Voor de overige speltaken vindt u de lijsten hieronder: